Kuhmon Lääkäripalvelu, Kuhmo

Laboratorio avoinna arkisin klo. 8.20-12. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä ma 19.02. ja pe 02.03. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Yleislääkäri Marjo Pantti ti 20.02. Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri, yleislääkäri. Naiset, lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ma 26.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen su 04.03. Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) su 04.03. Erikoislääkärin lähetteellä.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura pe 09.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Yleislääkäri Jukka Tiihonen  ma 12.03. ja ma 19.03. Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös luomenpoistot ja ajokorttitodistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja ti 13.03. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset fysioterapeutti Markku Vikström pe 16.03.


Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!


Yleislääkäri Tuomas Jääskeläinen  Mm. luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit ja asiakkaat vauv selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Gynekologi Eeva Kajalo Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Yhteystiedot

Kuhmon Lääkäripalvelu
Koulukatu 10
88900 KUHMO
puh. (08) 6521 533, 0440-521 533
Näytä sijainti kartalla »

Toimipaikat