Kuhmon Lääkäripalvelu, Kuhmo

Laboratorio avoinna arkisin klo. 8.20-12. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.MRI-kuvaukset (magneettirekka) su 27.05. Erikoislääkärin lähetteellä.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen su 27.05. Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä ti 29.05. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja ke 30.05. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ti 05.06. ja ti 19.06. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Yleislääkäri Marjo Pantti ma 11.06. Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri, yleislääkäri. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitoditukset.

Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset fysioterapeutti Markku Vikström pe 15.06.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ti 19.06. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura ti 26.06. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.


Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!Yleislääkäri Tuomas Jääskeläinen Mm. luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.


Yhteystiedot

Kuhmon Lääkäripalvelu
Koulukatu 10
88900 KUHMO
puh. (08) 6521 533
Näytä sijainti kartalla »

Toimipaikat