LÄÄKÄRIKESKUS MEDIKATTI, Suomussalmi

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä ma 26.02. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ke 28.02. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Yleislääkäri Jukka Tiihonen  to 01.03. Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös luomenpoistot ja ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura pe 02.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen ma 05.03. Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset fysioterapeutti Markku Vikström to 08.03.

Kirurgi Esko Ripaoja ke 14.03. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet.


Gynekologi Eeva Kajalo Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.

Yhteystiedot

Lääkärikeskus Medikatti
Kauppakatu 5
89600 SUOMUSSALMI
puh. (08) 710 799
Näytä sijainti kartalla »

Toimipaikat