Syke Vuokatti, Snowpolis

Laboratorio avoinna arkisin klo. 8-9. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.


Yleislääkäri Kaisa Karjalainen to 24.05. Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös ajokorttitodistukset.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) su 27.05. Erikoislääkärin lähetteellä.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen su 27.05. Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ma 28.05. ja ma 04.06. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Yleislääkäri Jukka Tiihonen ti 29.05. ja to 07.06. Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös luomenpoistot ja ajokorttitodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä ti 29.05. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja ti 29.05. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola su 03.06. ja ma 04.06. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen pe 08.06. ja la 09.06. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Yleislääkäri Marjo Pantti ma 11.06. Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri, yleislääkäri. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitoditukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ke 20.06. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkääri Markus Parkkinen

Käsikirurgiaan erikoistuva lääkäri Tuomo Korhonen


Yhteystiedot

Lääkäripalvelu Vuokatti
Snowpolis / Kidekuja 2
88610 VUOKATTI
puh. (08) 652 1533
Näytä sijainti kartalla »

Toimipaikat