Syke Vuokatti, Snowpolis

Laboratorio avoinna arkisin klo. 8-9. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.


Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä ma 19.02. ja pe 02.03. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ma 19.09. ja ma 26.02. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Yleislääkäri Marjo Pantti ti 20.02. Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri, yleislääkäri. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitoditukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi ti 20.02. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Yleislääkäri Jukka Tiihonen ke 21.02. Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös luomenpoistot ja ajokorttitodistukset.

Yleislääkäri Kaisa Karjalainen ma 26.02., to 01.03. ja pe 02.03. Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös ajokorttitodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura to 01.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen su 04.03. Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

MRI-kuvaukset (magneettirekka) su 04.03. Erikoislääkärin lähetteellä.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola su 04.03. ja ma 05.03. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Käsikirurgiaan erikoistuva lääkäri Tuomo Korhonen la 10.03. Kirurgiset potilaat.


Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkääri Markus Parkkinen

Gynekologi Eeva Kajalo Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri.

Kirurgi Esko Ripaoja Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Yhteystiedot

Lääkäripalvelu Vuokatti
Snowpolis / Kidekuja 2
88610 VUOKATTI
puh. (08) 652 1533
Näytä sijainti kartalla »

Toimipaikat