Ajankohtaista

Nyt meillä myös etävastaanottomahdollisuus!

Nyt meillä myös etävastaanottomahdollisuus! 

Olemme ottaneet käyttöön videoetävastaanoton perinteisen asioinnin rinnalle. Videovastaanotto säästää aikaa ja mahdollistaa pääsyn vastaanotolle itsellesi sopivimmasta paikasta. Covid-19-pandemian aikana videovastaanotto on tilanteeseen soveltuessaan hyvä vaihtoehto saada omaan terveydentilaan ja sairauksiin liittyvät asiat hoidettua ilman lähikontakteja.

Videovastaanotolla voidaan hoitaa sellaisia terveysasioita, jotka eivät vaadi fyysisiä tutkimuksia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi jo aiemmin todetun sairauden kontrollikäynnit, reseptien uusinnat tietyin rajoituksin*, silmätulehdusoireet, iho-oireet, allergiaoireilu, migreeni, vatsaoireet, seksuaaliterveyteen liittyvät asiat sekä naisten virtsatieinfektio-oireet. Akuuttien hätätilanteiden hoitoon videovastaanotto ei sovellu.

(*videovastaanotolla ei määrätä uni- ja psyykelääkkeitä tai vahvoja särkylääkkeitä)

Videovastaanoton perusteella voidaan kirjoittaa lyhyt sairausloma, mutta pidemmät tai toistuvat sairauslomat vaativat perinteisen vastaanottokäynnin. Työnantajan kanta etävastaanotolla kirjoitettuun sairauslomaan on hyvä varmistaa etukäteen.

Palvelu toimii yleisimmillä internet-selaimilla älypuhelimissa, tietokoneissa ja tableteissa, kunhan laitteessasi on kuva- ja äänivalmius eli kamera, mikrofoni ja kaiutin, sekä riittävän nopea verkkoyhteys.

Videoetävastaanotto on maksullinen palvelu.

Vastaanoton hinta perustuu käytettyyn aikaan (alkaen 20 min) ja on lääkärikohtainen vastaten lähivastaanoton hintaa. Yksityisasiakkaan etävastaanottokäynnin hintaan lisätään laskutuslisä 10 euroa.

Etänä hoidetusta lääkärin vastaanotosta saa Kela-korvauksen. Etävastaanottokäynnin maksu hoidetaan postitse kotiin lähetettävällä laskulla. Perumattomasta etävastaanottokäynnistä veloitetaan käyntihintaa vastaava maksu.

Työterveysasiakkaiden videovastaanotot veloitetaan suoraan työnantajalta työterveyshuoltosopimusten mukaisesti.

Etävastaanottoaika varataan toistaiseksi puhelimitse ajanvarausnumeroidemme kautta. Videovastaanotolle liitytään sovittuna vastaanottoaikana alla näkyvästä linkistä:

https://login.movendos.com/#loginvideo/medika-vuokatintyoterveys

Videovastaanotolle liittyminen:

  • Klikkaa sisäänkirjautumislinkkiä.
  • Anna nimesi ja syntymäaikasi.
  • Varmista, että käyttämäsi laitteen kamera ja mikrofoni toimivat ja jää odottamaan. Varaa valmiiksi esille kuvallinen henkilöllisyystodistus esitettäväksi ammattilaiselle videoyhteyden välityksellä.
  • Kuva- ja ääniyhteys avautuu, kun ammattilainen yhdistää itsensä videovastaanottoon.

Palvelemme paikallisesti

Lääkärikeskuksemme palvelevat ja vastaanotolle voit tulla turvallisella mielellä! Korona ei suinkaan vähennä muiden sairauksien tärkeyttä ja lääkäriin tulee hakeutua yhä tarpeen vaatiessa.

Priorisoimme toimintaamme

Lääkärikeskuksemme ovat yhä avoinna ja olet meille tervetullut! Korona ei suinkaan vähennä muiden sairauksien tärkeyttä ja lääkäriin tulee hakeutua yhä tarpeen vaatiessa. 

Aukioloaikojen muutos

Koronviruspandemia aiheuttaa myös meidän toiminnassamme muutoksia;

Puhelinajanvarauksemme on toistaiseksi avoinna ma-to klo 10.00-14.00. Pe SULJETTU.

Web-ajanvaraus onnistuu normaalisti www-sivuillamme.

JOS KÄRSIT YLÄHENGITYSTIEOIREISTA, TULEE VSTAANOTTOAIKA VARATA PUHELIMITSE.

 

Sähköinen asiakaspalaute

Risuja, ruusuja, kehittämisehdotuksia liittyen toimintaamme?

Olemme lisänneet kotisivuillemme sähköisen palaute-valikon. Toivomme, että jaat kanssamme kokemuksesi saamastasi palvelusta.

Mitä koit miellyttäväksi? Mitä kenties voisimme tehdä toisin? 

Palautteesi on meille erityisen arvokas, sillä sen avulla voimme kehittää toimintaamme paremmaksi.

 

Napauta Palaute-valikkoa kotisivumme yläreunasta, vastaa muutamaan kysymykseen ja anna palautteesi vapaamuotoisesti. Halutessasi otamme sinuun yhteyttä. 

 

Yöpolygrafiatutkimus

Tiesitkö, että meiltä saat nyt myös yöpolygrafia-tutkimuksen?

Yöpolygrafiatutkimus tarjoaa vaivattoman ratkaisun uniapnean diagnosointiin.

Ennaltaehkäise influenssakausi rokottautumalla!

Influenssakausi lähestyy! Varaudu siihen ajoissa, että saat suojan influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan koko kauden ajaksi.

FirstBeat hyvinvointianalyysi

FirstBeat

Haluatko varmistaa henkilöstösi hyvinvointia? Tunnistatko terveyttäsi uhkaavia riskitekijöitä? Riittääkö voimavarasi työn kuormitukseen? Palaudutko riittävästi? Hallitsetko stressiä?

Uusia tutkimuspaketteja!

Olemme lisänneet uusia laboratoriotutkimuspaketteja palvelutarjontaamme. Tutkimuksia tehdään niin Vuokatissa, Kuhmossa kuin Suomussalmellakin. Varaa aika puhelimitse tai netissä.

SYKE-tutkimuspaketti - monipuolinen katsaus yleiseen terveydentilaan. Hinta 110 euroa, hinta sisältää näytteenottomaksun. Lue lisää tästä.

Yhteystiedot

Kuhmon Lääkäripalvelu

Koulukatu 20 (Ainola)
88900 KUHMO

(08) 652 1533

info@kuhmonlaakaripalvelu.fi

Ajanvaraus

Puhelinajanvauksemme on avoinna:
Ma-to klo 08.15-16.00
Pe klo 08.15-14.00

 

Varaa aika verkossa

Varaa aika soittamalla