Kuhmon Lääkäripalvelu

Laboratoriokokeet arkisin ajanvarauksella. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

HUOM! Uusi osoitteemme 1.8.2019 lähtien Koulukatu 20 (Ainola), 88900 KUHMO.

 

 

 

Kuhmon toimipisteellämme on mahdollisuus saada aikuisten influenssarokotteita torstaina 14.11. hintaan 30€/rokote. Varaa aikasi soittamalla.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu ti 19.11.  Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Kirurgi Esko Ripaoja ke 20.11. Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Yleislääkäri Henri Lempinen ti 26.11. Yleislääketieteen potilaat sekä ajokorttitodistukset.

 Fysioterapeutti Markku Vikström  12.12. Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

 

 

Uusimme myös reseptit, Kela korvaa osan kuluista!

 

Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva lääkäri Marjo Pantti   Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Radiologi Arto Haapanen   Ultraäänitutkimukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.

Sairaanhoitaja Merja Taskinen  (Kuopion Laserklinikka) Ilmainen soveltuvuustestaus silmien laserleikkaukseen.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen   Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

 Merja Taskinen  Silmien laserleikkauksen hoitoarvio. (Kuopion laserklinikka)