Lääkärikeskus Medikatti

Laboratoriokokeet vastaanottopäivinä ajanvarauksella. Meiltä laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

 

 Yleislääkäri Henri Lempinen  ti 31.03. Yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Marjo Pantti ti 31.03. ja ke 08.04. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu  ma20.04. ja ti 21.04. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset sekä terveystodistukset.

Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  pe 08.05. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja.Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

 


 

Kirurgi Esko Ripaoja Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Fysioterapeutti Markku Vikström  Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset.