Lääkärikeskus Medikatti

Laboratoriokokeet vastaanottopäivinä ajanvarauksella. Meiltä laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 Työterveyshuollon ja yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen  ti 17.09. ja ma 30.09. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Yleislääkäri,  naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti to 19.09. Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset.

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura to 26.09. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

 Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu  to 26.09. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), ajokorttitodistukset.

 Fysioterapeutti Markku Vikström  to 10.10.  Alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset.

Yleislääkäri Henri Lempinen ti 15.10. Yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

 

 

 Kirurgi Esko Ripaoja  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä  Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset. 

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen  Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.