Syke Vuokatti

 

 Laboratorio avoinna arkisin nettiajanvarauksella tai puhelimitse. Laboratoriokokeet myös ilman lähetettä.

 

 

Yleislääketieteen erikoislääkäri Airi Mäkinen ti 23.04. Mm. gynekologiset tutkimukset (ultra), luomenpoistot, todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, Holter-tutkimukset ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Katja Erkkilä pe 26.04. Kaikki yleislääketieteeseen tai ikäihmisten terveyteen liittyvät kysymykset, kuten muistiselvittelyt sekä mm. ajokorttitodistukset

MRI-kuvaukset (magneettirekka) la 27.04. Erikoislääkärin lähetteellä.

Psykoterapeutti Tuija Välimaa  pe 26.04., la 27.04., ma 29.04. ja ti 30.04. Ratkaisukeskeinen psykoterapia.

Fysiatrian erikoislääkäri Saija Paavola  ma 29.04. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

Yleislääketieteen, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Marko Karppinen ti 07.05. Mm. todistukset, sydänfilmit, rasitus-EKG, luomenpoistot ja asiakkaat vauvasta vaariin.

Kirurgi Esko Ripaoja ke 08.05.  Kaikki kirurgiset taudit, pkl-toimenpiteet, luomenpoistot, tuki-ja liikuntaelinsairaudet, urheiluvammat, tapaturmat, eläkeasiat, työkyvyn arvioinnit, ajokortti- ja asetodistukset.

Yleislääkäri, naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistuva Marjo Pantti ti 14.05 Naiset, lapset, urheilu- ja yleislääketieteen potilaat, sekä ajokorttitodistukset

 Fysiatrian erikoislääkäri Eija Ahoniemi to 16.05. Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta.

 LT, työterveyshuollon ja terveydenhuollon eri. lääk. Markku Pirinen  ma 20.05. Kaikki yleislääketieteeseen tai terveyteen liittyvät kysymykset, sekä todistukset.

 

 

Naistentautien ja synnytysopin erik.lääkäri Hanna Lintu

Yleislääkäri Jukka Tiihonen  Lapset, urheilu-ja yleislääketieteen potilaat. Myös ajokorttitodistukset.

 Radiologi Arto Haapanen  ultraäänitutkimukset

 Fysiatrian erikoislääkäri Pekka Tiura  Fysiatrian erikoislääkäri tutkii tuki- ja liikuntaelinsairauksia, kuten selän, niskan ja nivelten oireita ja kiputiloja. Fysiatri arvioi ja diagnosoi myös hermostollisiin ja muihin sairauksiin liittyvää toimintakyvyn alentumista, sekä sen hoitoa ja kuntoutustarvetta. Erikoisosaamisalueena faskiamanipulaatiot.

Kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri Samuli Kemppainen ENMG-tutkimukset lääkärin lähetteellä.

Yleislääkäri (ortopediaan ja traumatologiaan erikoistuva) Anni Aavikko  Ortopediset ja yleiskirurgiset potilaat, lapsipotilaat, urheilijat, luomenpoistot ja todistukset.

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkääri Markus Parkkinen

Käsikirurgian erikoislääkäri Tuomo Korhonen

Yleislääkäri Jaakko Sutinen 

Röntgenlääkäri Anita Hiltunen  Ultraäänitutkimukset. Mm. Vatsa, nivelet ja kilpirauhanen.